Rulouri exterioare Constanta, Bucuresti

rulouri exterioare, rolete de interior, jaluzele

In plus fata de rulourile exterioare din aluminiu aplicate standard, rulourile exterioare sunt dotate cu plasa antiinsecte tip rulou. Plasa este din fibra de sticla de culoare neagra, are un dispozitiv de rulare cu arc montat in cutia ruloului si 2 manere pe lamela inferioara.
Plasa antiinsecte se actioneaza numai manual si independent fata de ruloul exterior din aluminiu.

Actioarea ruloului exterior se face standard cu snur sau panglica; sau optional cu motor electric cu buton sau telecomanda, daca ruloul are dimensiuni mari se recomanda folosirea unei casete cu manivela fractionala pentru o manevrare mai usoara a ruloului-vezi accesorii rulouri.
Optional rulourile exterioare din aluminiu pot fii echipate cu motor, actionarea ruloului facandu-se cu ajutorul unei telecomenzi sau al unui intrerupator-vezi automatizari rulouri.

Pentru o protectie sporita antiefractie fiecare rulou exterior din aluminiu poate fii prevazut cu un sistem de inchidere cu yala-vezi dispozitive de siguranta rulouri.
Pentru rulourile exterioare din aluminiu prevazute cu motor nu este necesara yala deoarece acestea nu pot fii ridicate fara actionarea motorului.

Mentionam ca odata facuta alegerea de a se monta rulouri exterioare plasele de insect existente la ferestrele dvs vor fi inlocuite de un rulou cu plasa de insecte incorporate, sau daca sunt instalate plase tip rulou acestea vor fi pastrate.