Rulouri exterioare Constanta, Bucuresti

rulouri exterioare, rolete de interior, jaluzele

Plasele de insect sunt de 2 tipuri: pe balamale si cele tip rulou


Cele pe balamale folosesc un cadru de aluminiu si o plasa din fibra de sticla aceasta avand o durata de viata de 3-7 ani  macinanduse cu timpul din cauza factorilor externi
Cele tip rulou sunt cu mult mai complexe  acestea avand aproximativ componentele unui rulou exterior  si o actionare cu un arc pre tensionat , plasa propri zisa este din fibra de sticla cauciucata cea cei confera o durata de viata de 10-15 ani

7greseli pe care le fac cumparatori de plaselor de insecte
Greseala numarul 1
Sa nu te informezi bine este un produs  relativ nou pentru consumatorii romani. Majoritatea consumatorilor nu cunosc optiunile disponibile si problemele care pot aparea cumparand o plasa de insecte nepotrivita pentru  ferestrele dvs .Greseala numarul 2.
Sa cumperi plase care ulterior nu vor fi compatibile cu locul de instalare: Ferestrele si usile vin in diferite dimensiuni si configuratii, la fel si sistemele de plase de insecte.  Unele se potrivesc mai bine unei aplicatii speciale (particulare) fata de altele. Nu fa greseala pe care o fac mii de consumatori – achitizitionand o plasa bazandute numai pe pret.  Ar trebui sa achizitionezi o plasa de insecte care se potriveste exact scopului si  configuratiilor ferestrelor tale
Greseala numarul 3.
Sa cumperi o plasa de insect e ( Fa-o Singur ) mai ieftina pe care trebuie sa o confectionezi si sa o instalezi singur: Plasele de insecte sunt un produs special si necesita o mare experienta in producerea si instalare lor. Daca nu interpretezi corect informatia despre taiere si asamblare, cumpararea acesteia poate fi inutila. Daca iei in considerarea achizitionarea unei plase de insecte  cumpara o plasa de insecte care e deja debitata la cotele dorite necesitand doar instalarea ei in locul dorit.
Greseala numarul 4.
Sa crezi ca instalarea unei plase de insecte  este lucru usor: Cele mai multe plase de insecte sunt in principiu relativ usor de instalat. Problemele instalarii sunt in general cauzate de deschidere, modul de prindere pe toc,manerele exterioare ale usisor de balcon in acest caz trebuind distantata de toc , constructia pervazului exterior, modul de pregatire  a terenului ptru eventualitatea instalari unor rulouri exterioare  etc nu neaparat de catre  plasa de insect in sine .
Greseala numarul 5.
Sa crezi ca orce  plasa  se potriveste oricarei ferestre si usi: Vorbeste cu un expert inainte de a demara o comanda. Fara sa cunosti avantajele si dezavantajele fiecarui tip de plasa contra insectelor ai putea intampina dificultati in instalarea plasei de insecte sau in cel mai rau caz , sa nu poata fi montata deloc. Acest lucru poate fi evitat.
Greseala numarul 6.
Sa nu iei in considersare  intretinerea generala si mentenanta: Plasele de insecte trebuie pastrate curate, avand grija ca spalarea lor sa se efectueze in fiecare 1-3 luni .
NU EXISTA un produs care sa nu necesite intretinere la o cladire.
Greseala numarul 7.
Sa cumperi pentru motivul gresit: Plasele de insecte nu sunt jaluzele sau rulouri  Ele nu ofera niciun fel de securitate si au limitari in utilizarea lor.